Penya Barcelonista Sant Celoni + Club Esportiu Sant Celoni = Unió Esportiva Sant Celoni

Presentació de la Unió Esportiva Sant Celoni:

 

La fusió entre els equips de futbol del CE Sant Celoni i la Penya Barcelonista de Sant Celoni ja és una realitat i aquest dilluns dia 30 de maig és farà un acte de presentació al municipi que tindrà lloc a la sala gran del Teatre Ateneu, a les vuit del vespre. La fusió, després d’uns mesos treballant-hi, ha culminat amb les assemblees dels dos clubs de futbol celoní. La nova entitat es dirà Unió Esportiva Sant Celoni.

Una vegada acabat el procés de fusió, la Penya Barcelonista de Sant Celoni ha emès un comunicat en el qual agraeixen a tothom qui forma part d'aquesta família; directius, socis, pares i jugadors "la col·laboració i comprensió durant aquest procés i el vostre esforç, treball i dedicació durant tots aquest anys". Des de la Penya també s'assenyala que ara s'obre una nova etapa amb nous objectius i molta feina, que tothom ha d'ajudar a assolir. El comunicat acaba amb un força Penya i força UESC.

Dilluns dia 30 de maig 2016 al vespre es va fer la presentació de la Unió Esportiva Sant Celoni, una nova entitat esportiva dedicada al futbol i que s'ha creat a partir de la fusió de la Penya Barcelonista i del Club Esportiu Sant Celoni.

L'acte, al qual van assistir unes 300 persones, va comptar amb la presència de l'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, així com el Regidor d'Esports, Òscar Molés, representants de tots els grups municipals, els membres de la nova Junta directiva i equip tècnic, i representants de les dues entitats matrius.

Durant les intervencions es va definir la configuració de la nova entitat esportiva, destacant la gran base social de què disposarà i que ha de garantir la participació activa dels esportistes i el funcionament democràtic del club.

El nou president de la Unió Esportiva Sant Celoni, Manel Rubio, va incidir en la voluntat de treballar en un club que sigui obert a tothom i amb una clara vocació educativa i cívica, pròpies d'un projecte sòlid i integrador.

 

 

 

veure el meu portal web... veure el meu Facebook... visitar el meu Instagram... veure el meu Twitter... visitar el meu TikTok

     .- Joan Vinyals, soci i abonat del FC Barcelona i de la Penya Barcelonista de Mataró, col·leccionista de pins de les Penyes Barcelonistes i Blaugranes d’arreu del món i d'altres articles del FC Barcelona, www.pinspenyes.com va ser el primer lloc web publicat de les Penyes Culés i punt de trobada dels col·leccionistes,  pinspenyes.com és va pujar a la xarxa l'octubre de l'any 1998, des de les hores de forma ininterrompuda a Internet donant ajuda, informació i novetats a les Penyes i per a tots els col·leccionistes d’arreu del món.  

Copyright © 1998  [ PINS PENYES BARÇA ]. All rights reserved. Terms of use.
 
Site Map | About me | Contactar | ©1998 pinspenyes.com

RevisaT: 24/07/2023

WEBMASTER :
Joan Vinyals