U.E. Club de futbol Trajana — Penya Barcelonista Sant Just

La U.E. Club de futbol Trajana — Penya Barcelonista Sant Just, neix l'any 2000, de la fusió del Club de Futbol Trajana i de la Penya Barcelonista Sant Just, amb dós clubs fundats l'any 1960, en la necessitat d'unir esforços en la millora de les dues entitats, tant a l'estructura esportiva com a la social.


INSIGNIA

En aquest període de temps, s'ha aconseguit fer una sòlida base per fer front als reptes que ens hem proposat:
La formació continuada dels nostres jugadors, amb el suport de la creació d'una aula de teoria i una altra d'audiovisual.
Una ferma proposta d'unificació i millora de la nostra entitat.
La millora de les categories dels nostres equips.
L'estreta col·laboració, tant de la directiva, entrenadors, jugadors i pares, fan possible que puguem defensar aquest gran projecte en què ens hem embarcat i no sense esforços i sacrificis, aconseguir que arribi a bon port.

 


pin

         

DOS PINS PB SANT JUST

 

 


veure el meu portal web... veure el meu Facebook... visitar el meu Instagram... veure el meu Twitter... visitar el meu TikTok

   

 .- Joan Vinyals, soci i abonat del FC Barcelona i de la Penya Barcelonista de Mataró, col·leccionista de pins de les Penyes Barcelonistes i Blaugranes d’arreu del món i d'altres articles del FC Barcelona, www.pinspenyes.com va ser el primer lloc web publicat de les Penyes Culés i punt de trobada dels col·leccionistes,  pinspenyes.com és va pujar a la xarxa l'octubre de l'any 1998, des de les hores de forma ininterrompuda a Internet donant ajuda, informació i novetats a les Penyes i per a tots els col·leccionistes d’arreu del món.

 

Copyright © 1998  [ PINS PENYES BARÇA ]. All rights reserved. Terms of use.
 
Site Map | About me | Contactar | ©1998 pinspenyes.com

RevisaT: 14/07/2023

WEBMASTER :
Joan Vinyals