PENYA BARCELONISTA POBLE NOU + PENYA BLAUGRANA ELS DOTZE
 
  

Uns quants amics barcelonistes i empesos pels èxits del Barça, la construcció del nou estadi, inaugurat el 1957, es conquereix la copa d'Espanya, l'any 58, la copa de Fires i porta una esplèndida campanya en el campionat de lliga, proclamant-se campió de la lliga 58/59, amb l' eufòria del moment i el desig de fer Barça al nostre barri, prenen la decisió de portar endavant la creació d' una penya barcelonista i així el 5 de Desembre de l’any 1958, és fundada la "PENYA BARCELONISTA POBLE NOU".

l'any 1976, amb l'empenta d'uns quants joves, molts d’ells treballadors de “Les Culleretes” es crea la Penya Blaugrana els Dotze,
la seva seu està al bar “El Xampinyó” situat al carrer Llull entre la Rambla i el carrer Marià Aguiló.
La Penya Blaugrana els Dotze, per la seva joventut té molta empenta dintre el barri, per altra banda,
ens fem competència les dues Penyes situades una al davant de l'altra.

 
Les dues juntes es reuneixen i creuen convenient ajuntar-les per fer una Penya més forta amb la joventut d'uns i l’experiència dels altres, i s'acorda mantenir el nom de la penya més antiga i que porta, el nom del nostre barri.
 
La Penya Barcelonista Poble Nou, més enfortida, comença a seguir el Barça arreu d’Espanya culminant en la final de la recopa de Basilea.

veure el meu portal web... veure el meu Facebook... visitar el meu Instagram... veure el meu Twitter... visitar el meu TikTok

   

 .- Joan Vinyals, soci i abonat del FC Barcelona i de la Penya Barcelonista de Mataró, col·leccionista de pins de les Penyes Barcelonistes i Blaugranes d’arreu del món i d'altres articles del FC Barcelona, www.pinspenyes.com va ser el primer lloc web publicat de les Penyes Culés i punt de trobada dels col·leccionistes,  pinspenyes.com és va pujar a la xarxa l'octubre de l'any 1998, des de les hores de forma ininterrompuda a Internet donant ajuda, informació i novetats a les Penyes i per a tots els col·leccionistes d’arreu del món.

 

Copyright © 1998  [ PINS PENYES BARÇA ]. All rights reserved. Terms of use.
 
Site Map | About me | Contactar | ©1998 pinspenyes.com

RevisaT: 14/07/2023

WEBMASTER :
Joan Vinyals