U.D. Santa Pola / Penya Barcelonista Santa Pola

               

El mes de març de 2018 tots dos clubs van anunciar, l'acord aconseguit per treballar conjuntament a partir de la temporada que ve en pro del futbol base.

L'acord ha estat possible, segons han declarat els seus responsables, gràcies al fet que les dues entitats comparteixen la mateixa filosofia, és a dir, aposta clara pel planter. Un altre aspecte important va ser el reconeixement mutu que els dos clubs han fet sobre els mèrits de l'altre: d'una banda la gran tasca esportiva que en edats primerenques està fent la Penya Barcelonista, i de l'altra el gran treball administratiu i organitzatiu i l'estructura directiva que ha aconseguit formar la U.D. Santa Pola. Tot això ha desembocat en el convenciment que els dos clubs es poden complementar donant com a fruit un millor servei als seus integrants.

En l'aspecte esportiu els beneficis encara seran més grans. Aquest acord permetrà construir un Club integral que assegura el creixement dels jugadors, categoria a categoria, dins de la mateixa estructura. Amb això s'assegura l'existència d'equips a totes les categories de la formació del jugador, eliminant la inseguretat actual provocada per l'excessiu nombre de clubs per a una ciutat com Santa Pola.

Els responsables d‟aquest acord han tingut en compte que a partir de l‟entrada en vigor de l‟acord, que tindrà lloc l‟1 de juliol, s‟obre un període de transició en què es pretén que l‟impacte d‟aquesta unió sigui el mínim possible, tal com han previst els tècnics esportius.

Una altra de les inquietuds per a aquesta nova etapa que s'inicia és comptar amb un bon cos tècnic, cosa que consideren bàsica per aconseguir el doble objectiu que es persegueix, que no és un altre, que proporcionar una alternativa d'oci saludable i formar jugadors que puguin fer el salt al futbol amateur o, per què no, perseguir metes majors. Igualment es treballarà en la promoció del futbol femení, tant a futbol 8 com a futbol 11.

Pel que fa als detalls de l'acord es poden relacionar el que l'Escola de Futbol i els equips no federats portaran la denominació de Penya Barcelonista – U.D. Santa Pola i els equips que s'incloguin a l'estructura federativa portaran la denominació d'U.D. Santa Pola - Penya Barcelonista; a les categories Benjamí i Aleví el club seguirà acudint al Torneig Joan Gamper organitzat pel F.C. Barcelona durant el mes d'agost, sota la denominació de Penya Barcelonista – U.D. Santa Pola; a més de les activitats que cada club celebrava i que a partir d'ara organitzaran conjuntament (tornejos, campus d'estiu, etc.…).
Els signants de l'acord no podien dissimular la satisfacció per haver arribat a una entesa que estan segurs repercutirà en un millor servei el jugador, veritable protagonista de l'entitat i demanaven, per finalitzar l'acte a la Casa de la Cultura, el suport de pares i mares i que dipositin la confiança en aquest nou projecte que neix amb vocació de perdurar en el temps.

 

 

 

veure el meu portal web... veure el meu Facebook... visitar el meu Instagram... veure el meu Twitter... visitar el meu TikTok


   

 .- Joan Vinyals, soci i abonat del FC Barcelona i de la Penya Barcelonista de Mataró, col·leccionista de pins de les Penyes Barcelonistes i Blaugranes d’arreu del món i d'altres articles del FC Barcelona, www.pinspenyes.com va ser el primer lloc web publicat de les Penyes Culés i punt de trobada dels col·leccionistes,  pinspenyes.com és va pujar a la xarxa l'octubre de l'any 1998, des de les hores de forma ininterrompuda a Internet donant ajuda, informació i novetats a les Penyes i per a tots els col·leccionistes d’arreu del món.

 

Copyright © 1998  [ PINS PENYES BARÇA ]. All rights reserved. Terms of use.
 
Site Map | About me | Contactar | ©1998 pinspenyes.com

RevisaT: 02/03/2024

WEBMASTER :
Joan Vinyals