CLUB BARCELONISTA TERLENKA

 

Tot va començar el 1956, quan un equip amateur del Prat anomenat Centre Cultural Recreatiu La Seda va començar a jugar la Lligad'Empreses. Tres persones portarien les regnes: Josep Perez Giralt, Salvador Egea i Juan Molina. Dos anys després van decidir ampliar-lo amb un equip infantil per disputar una lliga CADECA, on jugarien contra Barcelona i Espanyol entre d'altres, ocupant la segona posició. Aquests xavals, ja com juvenils, van jugar tres temporades, van aconseguir el campionat de Lliga al tercer any. A més, van guanyar la Copa Amateur. En 1963, es va inscriure l'equip en la Federació Catalana, jugant a Tercera Regional i aconseguint l'ascens a Segona.

El 1965 es va crear un segon amateur. Llavors van entrar a la directiva dues persones més per col · laborar, Alfredo Marcos i el holandès Floris C. Van Berkel i després de diverses converses amb l'empresa tèxtil pratenca Terlenka, els equips van adquirir aquest nom a canvi d'una subvenció econòmica. Amb aquest nom jugarien durant tres temporades. Des de 1952, al Prat jugava la Penya Miro Sans, dirigida pel Sr. Roman Farreres. Després de diversos contactes entre els dos clubs es va arribar a un acord de fusió i des de 1968 el club es cridaria Penya Barcelonista TERLENKA. D'aquesta manera, el club comptaria amb un amateur a Segona Regional, dos juvenils i dos infantils.

   

1952 Penya Miro Sans

1956 Centre Cultural Recreatiu La Seda

1968 fusió pb miro sans + la seda =
Penya Barcelonista TERLENKA.

1987 CLUB ESCOLA DE FUTBOL PRAT BLAUGRANA.

30 de juny de 2015 CLUB BARCELONISTA TERLENKA

 


(Insignia)

 

El 1987, i després de molts anys jugant al Fondo d'en Peixo, el club es trasllada al Complex Municipal CEM Estruch. A la dècada dels noranta els problemes de l'empresa tèxtil van repercutir al club, que es va veure obligat a canviar el nom pel de CLUB ESCOLA DE FUTBOL PRAT BLAUGRANA.

 

Durant molts anys l’Escola de defensa els seus colors amb éxit obtenint varios ascensos en categoría BENJAMÍ, ALEVI, INFANTIL, CADET I JUVENIL. Actualment el club ha tornat al seus inicis i des de el 30 de juny de 2015 es torna a denominar CLUB BARCELONISTA TERLENKA, amb totl’esforç dels màxims responsables de la entitat, Josep DoleraLopez i Jose F. Sandoval Soria.

 


(pIn)


veure el meu portal web... veure el meu Facebook... visitar el meu Instagram... veure el meu Twitter... visitar el meu TikTok

   

 .- Joan Vinyals, soci i abonat del FC Barcelona i de la Penya Barcelonista de Mataró, col·leccionista de pins de les Penyes Barcelonistes i Blaugranes d’arreu del món i d'altres articles del FC Barcelona, www.pinspenyes.com va ser el primer lloc web publicat de les Penyes Culés i punt de trobada dels col·leccionistes,  pinspenyes.com és va pujar a la xarxa l'octubre de l'any 1998, des de les hores de forma ininterrompuda a Internet donant ajuda, informació i novetats a les Penyes i per a tots els col·leccionistes d’arreu del món.

 

Copyright © 1998  [ PINS PENYES BARÇA ]. All rights reserved. Terms of use.
 
Site Map | About me | Contactar | ©1998 pinspenyes.com

RevisaT: 25/05/2024

WEBMASTER :
Joan Vinyals